crispy domuz derisi için ürünler (3)

Haşlanmış Jambon

Haşlanmış Jambon

En iyi seçilmiş taze butlardan üretilen "Prosciutto cotto", çiçek baharatlarının kaynatılmasıyla nazikçe aromalandırılmıştır. Bu geleneksel uygulama, ürüne özel bir incelik kazandırır. Gluten veya süt türevleri içermez. Farklı boyutlarda ve çeşitli et yüzdeleriyle mevcuttur.
Olgun Guanciale

Olgun Guanciale

Guanciale, domuzun yanak kısmından elde edilen bir şarküteri ürünüdür. Et, yaklaşık beş gün boyunca tuz ile ovulur. Karabiber ve pul biber eklenerek, etin daha lezzetli olmasını sağlamak için kekik ve adaçayı ile aromalandırılır. Olgunlaşma süreci, 60 ila 90 gün arasında, optimal iklim ve nem koşullarına sahip ortamlarda gerçekleşir. Mutfakta, en ünlüleri arasında carbonara, gricia ve amatriciana makarnalarının bulunduğu çeşitli tariflerde ve soslarda kullanılır.
Pişirilmiş Kurdele

Pişirilmiş Kurdele

Fiokketto, domuzun but kısmının kesilmesiyle elde edilir. Daha ünlü olan culatello'dan, daha yağsız ve hafif bir lezzete sahip bir şarküteri ürünü olarak farklılık gösterir. Bu versiyonda, geleneksel lezzete alternatif bir tat için aromalar ve baharatlarla pişirilmiştir.